Over ons | Magistor Straal- en Verspaningstechniek Ga naar hoofdinhoud

Over Magistor.

Samen
zetten we
de schouders
eronder.


Bruggen, vliegtuigen, wolkenkrabbers. Prachtige creaties die alleen tot stand komen met vakmanschap. En met samenwerking! Samen met anderen bereik je het ultieme resultaat. Wij zijn trots dat wij onze bijdrage mogen leveren aan uw proces, van tekentafel tot eindproduct. Samen creëren we iets waardevols.

Met Magistor doet u zaken met niet alleen een leverancier, maar u haalt een kennispartner in huis die uw bedrijf verder helpt in de ontwikkeling. We komen met bewezen en onderbouwde (maatwerk-) oplossingen, al dan niet met voor de klant ontworpen special tools. Onze professionals staan naast u in het productieproces en zijn daardoor in staat om de veelal ingewikkelde praktijk om te zetten in een tastbaar eindresultaat tegen lage verbruikskosten.

Onze visie.

Wij zijn een no-nonsense firma waar kwaliteit, service, kennis en het nakomen van afspraken op de eerste plaats staan. Dat is waar wij voor staan. Hetzelfde verwachten wij ook van onze partners. Wij vinden het belangrijk dat onze leveranciers gespecialiseerd zijn in een bepaald product en zich alleen daar mee bezig houden.

'We gaan voor kwaliteit. Daarbij is niet de prijs leidend, maar wel het voordeel dat er door onze klanten mee is te behalen’,  zo verwoordt algemeen directeur Wim Hendriks de Magistor filosofie.

Ons team.

Management.

Frederik Tattersall, Managing Director
Wim Hendriks, Manager Tools
Wim Oonk, Manager Blast Media
Hans Rosenbrand, Sales Director

Accountmanagement.

Ben Koenen, Technical Accountmanager
Alex Jonker, Technical Accountmanager
Bas Ketelaars, Technical Accountmanager
Paul Liese, Technical Accountmanager
Eric van den Bogaerd, Technical Accountmanager
Bert Gysen, Technical Accountmanager

Office.

Hans Eibrink, Technical Engineer
Berthil Jannink, Technical Sales Advisor
Glenn Hakkers, Technical Sales Advisor
Jan Voortman, Product Manager

Warehouse & Logistics.

Marcel Krisman, Warehouse & Logistics
Lars Wieten, Warehouse & Logistics

Finance.

Jolande Besten, Finance

Marketing.

Roel Dikken, Marketing

grip op kwaliteit en kosten

Ondersteuning
en advies.

Magistor is ook je partner voor (technische) ondersteuning en advisering bij de juiste toepassing van onze straalmiddelen en gereedschappen. Samen met onze klanten en leveranciers werken wij dagelijks aan het praktisch oplossen van technische productie vraagstukken door het slimmer inzetten van gereedschap en straalmiddel in uw productieproces.

Lees onze cases en raak geïnspireerd door deze succesvoorbeelden.

efficiënter produceren

Onderzoek,
Analyse en Ontwikkeling.

Als enige in de Benelux biedt Magistor materiaalonderzoek aan op zowel verspanen als stralen met onze geavanceerde meet- en rekenmethoden als ook onze moderne testfaciliteit. Door opgedane kennis en testresultaten te delen met onze leveranciers kunnen wij oplossingen aandragen voor een efficiënter en kostenbesparend productieproces. Daarnaast beschikt Magistor over een enorme database met diverse casussen waardoor wij, in combinatie met onze actuele kennis, snel en gericht kunnen adviseren.

Blijf ontwikkelen en innoveren
om succes te continueren.

Opleidingen en
cursussen.

Natuurlijk wilt u met opleidingen en cursussen de technische kennis van uw medewerkers over uw machinepark, de straalmiddelen en de verspaningsgereedschappen op peil brengen en houden. Ook daarvoor is Magistor de juiste partner.

Denk GROEN.

Aandacht en toewijding.

Het verlagen van onze CO2 voetprint is verweven in onze bedrijfsvoering. De implementatie van de milieunormen en inspanningen om de uitstoot van kooldioxide te verminderen, tonen onze toewijding aan om te bouwen aan een groene toekomst.

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die geen inbreuk maken op uw privacy.

Bekijk hier onze privacy regels.

Back to top