Ga naar hoofdinhoud

Over Magistor.

Samen
zetten we
de schouders
eronder.


Al meer dan twee decennia is Magistor toonaangevend distributeur in verspaningsgereedschappen en straalmiddelen. Met Magistor doet u niet alleen zaken met een leverancier, maar haalt u een kennispartner in huis die uw bedrijf verder helpt in de ontwikkeling. Onze professionals kijken en adviseren mee in uw productieproces en zijn daardoor in staat om de veelal ingewikkelde praktijk om te zetten in een tastbaar eindresultaat tegen lage verbruikskosten. Magistor komt met bewezen en onderbouwde (maatwerk-) oplossingen. Magistor werkt nauw samen met haar fabrikanten, in de praktijk en aan de tekentafel en is daardoor in staat om buiten de standaard leveringsprogramma’s specialtools te ontwerpen voor geoptimaliseerde prestaties.

Onze missie en visie.

Magistor staat voor toegevoegde waarde; vernieuwing, kennisdeling, service en het onderhouden van duurzame relaties met haar klanten. Ons merkenaanbod kenmerkt zich door kwaliteit op het hoogste niveau en de jarenlange relaties die Magistor heeft met haar fabrikanten. Wij werken dag in dag uit samen met onze stakeholders om de kwaliteit binnen Magistor continu te verbeteren en naar een hoger level te brengen. Magistor heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het inkopen en het leveren van producten moet op een schone, efficiënte en verantwoorde manier gebeuren. Hierbij wordt gekeken naar de totale keten. Van productie en logistiek tot uitlevering.

Management.

Frederik Tattersall, Managing Director
Wim Hendriks, Tools
Wim Oonk, Blast Media
Hans Rosenbrand, Sales Director
Hans Eibrink, Manager Tools
Jan Voortman, Manager Blast Media

grip op kwaliteit en kosten

Ondersteuning
en advies.

Magistor is ook je partner voor (technische) ondersteuning en advisering bij de juiste toepassing van onze straalmiddelen en gereedschappen. Samen met onze klanten en leveranciers werken wij dagelijks aan het praktisch oplossen van technische productie vraagstukken door het slimmer inzetten van gereedschap en straalmiddel in uw productieproces.

Lees onze cases en raak geïnspireerd door deze succesvoorbeelden.

efficiënter produceren

Onderzoek,
Analyse en Ontwikkeling.

Als enige in de Benelux biedt Magistor materiaalonderzoek aan op zowel verspanen als stralen met onze geavanceerde meet- en rekenmethoden als ook onze moderne testfaciliteit. Door opgedane kennis en testresultaten te delen met onze leveranciers kunnen wij oplossingen aandragen voor een efficiënter en kostenbesparend productieproces. Daarnaast beschikt Magistor over een enorme database met diverse casussen waardoor wij, in combinatie met onze actuele kennis, snel en gericht kunnen adviseren.

Blijf ontwikkelen en innoveren
om succes te continueren.

Opleidingen en
cursussen.

Natuurlijk wilt u met opleidingen en cursussen de technische kennis van uw medewerkers over uw machinepark, de straalmiddelen en de verspaningsgereedschappen op peil brengen en houden. Ook daarvoor is Magistor de juiste partner.

Denk GROEN.

Aandacht en toewijding.

Het verlagen van onze CO2 voetprint is verweven in onze bedrijfsvoering. De implementatie van de milieunormen en inspanningen om de uitstoot van kooldioxide te verminderen, tonen onze toewijding aan om te bouwen aan een groene toekomst.

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Back to top