Ga naar hoofdinhoud

Nu ook in België

Verspaningstechniek.

Uw gesprekspartners.

Bart de Regge, MK Morse bandzagen
Luc Bauters. MK Morse bandzagen
Gerrit De Vos, verspaningstechniek
Bert Gysen, straaltechniek

Onze verspaningsgereedschappen
nu ook in België.

Haal meer uit uw gereedschap.

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van verspaning en onze samenwerking met diverse merken verspaningsgereedschappen leit tot hoogwaardige en efficiënte gereedschappen. Onze kennis, kwaliteit en de beste oplossingen bieden we nu ook aan in België. Lees verder en bekijk onze merken verspaningsgereedschappen hieronder.

De beste straalmiddelen en
verspaningsgereedschappen.

Meer bereiken met
de juiste middelen.

Al meer dan twee decennia is Magistor de toonaangevende technische groothandel in verspaningsgereedschappen en straalmiddelen. De specialisten van Magistor zijn in staat om u te adviseren over het optimaliseren van uw productieproces en te komen met duurzame (maatwerk-) oplossingen. Daardoor bent u succesvoller en klaar voor de toekomst! Wij leveren deze waarde aan een breed en groeiend palet afnemers in de hightech maakindustrie, metaal, automotive, aviation, aerospace, bouw, scheepvaart, medische sector en vele andere bedrijven.

Verspaningstechniek.

Ons kwalitatief hoogwaardige gereedschap is speciaal ontwikkeld om de meest voorkomende materialen met hetzelfde gereedschap te bewerken. Zo haal je het hoogste rendement uit uw materialen en gereedschappen.

  • Onafhankelijk
  • Minder voorraden
  • Minder stilstand
  • Eenvoudige gereedschapskeuze
  • Lange standtijd

Maximaal rendement uit
uw verspaningsgereedschappen.

Samen
uw verspaningsproces
optimaliseren.

Naast het leveren van topkwaliteit producten doen we er alles aan om onze klanten goed te laten werken. We verdiepen ons in uw productieproces en denken actief mee om optimaal gebruik te maken van de tools. Ook bieden we trainingen aan om uw personeel effectief met onze producten te leren werken.

MK Morse bandzagen


MK Morse uit het Amerikaanse Canton (Ohio) is opgericht in 1963 als producent van gatzagen en cirkelzagen en vervaardigd sinds 1984 voornamelijk bandzagen.

MK Morse levert een volledig pakket bandzagen in HSS, bimetaal en hardmetaal. Na uitvoerig en langdurig testen introduceerden wij de bandzaag van MK Morse in Nederland. En nu dus ook in België.

Magistor levert zowel de bandzagen als de cirkelzagen.

Mikron Tool
micro gereedschappen

Mikron Tool is ontstaan uit de in 1908 opgerichte machinefabriek Mikron AG door horlogemaker Karl Lüthy. Na verschillende overnames werd In 1998 Mikron Tool SA Agno opgericht als een 'spin-off' van de voormalige eigen afdeling Snijgereedschappen van Mikron SA Agno.

Typerend voor deze Zwitserse gereedschappen fabrikant zijn de kleine, soms haardunne boren en frezen. Vanaf 0,1 mm tot maximaal 8 mm. Tot boorlengte 50xD, zelfs voor titanium. Wat ze allemaal combineren: hoge snijsnelheden en lange standtijd.

Sinds oktober 2016 heeft Magistor de gereedschappen van Mikron Tool in de portefeuille, waarbij we vooral de CrazyLine voeren. Dit is hun toplijn met boortjes vanaf 0,1 mm.

MA Ford
VHM frezen en boren


MA Ford is afkomstig uit Amerika en producent van VHM frezen en boren. MA Ford is in 2006 in Nederland op de markt gebracht door Magistor. En nu ook in België.

De filosofie van MA Ford is om universele frezen en boren te leveren. Hun assortiment bevat twee typen frezen voor alle staalsoorten en nafrezen in alle staalsoorten. Met name in de exotische materialen zoals titaan, inconel, hasteloy, monel, duplex, super duplex en RVS presteren zij het twee- tot drievoudige.

Magistor brengt het hele assortiment van MA Ford op de markt, van tooling en boren tot ruimers.

DC Swiss
draadsnijgereedschappen


DC Swiss is een internationaal gerenommeerde onderneming die sinds 1940 gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardig draadsnijgereedschap voor bedrijven in alle sectoren.

Het draadsnijgereedschap van DC wordt geproduceerd volgens de modernste en nieuwste technologieën en garanderen een kostenbesparend en proceszeker productieproces.

Magistor levert het gehele assortiment van DC Swiss waarbij wij ons continue richten op de resultaatgerichte doorontwikkeling van hoogkwalitatief draadsnijgereedschap, zodat wij u de beste oplossing voor uw productieproces kunnen bieden.

Nachi
gereedschappen


NACHI bestaat al sinds 1929, is afkomstig uit Japan en is begonnen met de productie van hoogwaardige metaalzaagbladen en is producent van onder andere verspanende gereedschappen.

Zij beschikken over een volledig pakket verspanende gereedschappen vervaardigd uit HSS-E, PM, VHM en FMX materiaal.

In januari 2010 werd Magistor importeur van Nachi en heeft uit het totaalprogramma een selectie gemaakt van FMX boren en frezen, die ook weer geheel universeel inzetbaar zijn. Deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Het gehele overige deel van het totaalpakket is met levertijd leverbaar.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Back to top