Ga naar hoofdinhoud

Diensten in de
Straaltechniek en
verspaning.

Een luisterend en deskundig oor
is het minste dat u van ons mag verwachten.

Onze dienstverlening in
straaltechniek en verspaning.

Het leveren van alle middelen en benodigdheden voor stralen en verspanen, dat is waar we sterk in zijn. Daarbij merken we elke dag dat u van ons als uw partner meer verwacht.
Hier vindt u ons aanbod.

Heeft u een andere vraag? Die horen wij graag. Zodat we samen de stap kunnen zetten naar een antwoord en oplossing. Een luisterend en deskundig oor is het minste dat u van ons mag verwachten.

Ondersteuning en advies

Magistor is, naast specialist in straalmiddelen en verspanende gereedschappen, ook uw partner voor (technische) ondersteuning en advisering bij de juiste toepassing van deze straalmiddelen en gereedschappen. Het is voor u nagenoeg onmogelijk om alle technologische ontwikkelingen in onze branche op de voet te volgen. Wij assisteren u daarom graag bij het behalen van het maximale rendement uit het straalmiddel en gereedschap door universeler, sneller en efficiënter te produceren.

Opleiding en cursussen.

Natuurlijk wilt u met opleidingen en cursussen de technische kennis van uw medewerkers over uw machinepark, de straalmiddelen en de verspaningsgereedschappen op peil brengen en houden. Ook daarvoor kunt u bij Magistor terecht.

Onderzoek en analyse

Voor een constante kwaliteit is een optimale bedrijfsmix essentieel. Met onze zeefanalyse helpen we bij het vinden van die optimale mix.

Back to top