Ga naar hoofdinhoud

Werken bij
Magistor.

Kennis, vakmanschap
en passie.

Klaar voor een
nieuwe uitdaging.

Ben je enthousiast, hou je van techniek en denk je dat je hebt wat nodig is om ons team te versterken? Dan horen we graag van je.

Ook ontmoeten wij jou graag als je denkt dat wij een passende plek in jouw technische en/of commerciële opleiding en/of ontwikkeling kunnen vervullen.

Vooruitstrevend

Heb je belangstelling voor een (tijdelijke) rol bij een menselijke, leuke, groeiende en innoverende toonaangevende onderneming in de metaal? Wil jij jezelf ontwikkelen in een dynamische en hightech omgeving?

Maak jij het verschil
bij onze hightech klanten?

Voel jij je thuis in een technische omgeving? En wil jij het verschil maken bij onze hightech klanten? Misschien is Magistor dan jouw nieuwe werkgever! Wij zijn continu op zoek naar nieuwe, gedreven medewerkers. Staat jouw baan tussen één van de onderstaande vacatures, dan nodigen we je graag uit om verder te lezen en te solliciteren! Denk je dat we op een andere manier iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur dan je bericht en motivatie via de e-mail link hieronder. In beide gevallen zullen we z.s.m. op jouw bericht reageren.

ONZE VACATURES.

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Back to top