Ga naar hoofdinhoud

Haal meer uit uw gereedschap

Verspaningstechniek.

Maximaal rendement uit uw verspaningsgereedschappen.

Samen
uw verspaningsproces
optimaliseren.

Naast het leveren van topkwaliteit producten doen we er alles aan om onze klanten goed te laten werken. We verdiepen ons in uw productieproces en denken actief mee om optimaal gebruik te maken van de tools. Ook bieden we trainingen aan om uw personeel effectief met onze producten te leren werken.

Ons assortiment verspaningstechniek.

Draadsnijden

Wisselplaat gereedschap

Ruimen

Kotteren

Tooling

Band- en cirkelzagen

Maximaal rendement

Ondersteuning
en advies.

Magistor is, naast specialist in meermalige straalmiddelen en verspanende gereedschappen, ook uw partner voor (technische) ondersteuning en advisering bij de juiste toepassing van deze straalmiddelen en gereedschappen.

Optimale mix

Onderzoek
en Analyse.

Als enige in de Benelux biedt Magistor materiaalonderzoek aan op zowel verspanen als stralen met onze geavanceerde meet- en rekenmethoden als ook onze moderne testfaciliteit. Door opgedane kennis en testresultaten te delen met onze leveranciers kunnen wij oplossingen aandragen voor een efficiënter en kostenbesparend productieproces. Daarnaast beschikt Magistor over een enorme database met diverse casussen waardoor wij, in combinatie met onze actuele kennis, snel en gericht kunnen adviseren.

Blijf ontwikkelen en innoveer om uw succes te vergroten.

Opleiding
en cursussen.

Natuurlijk wilt u met opleidingen en cursussen de technische kennis van uw medewerkers over uw machinepark, de straalmiddelen en de verspaningsgereedschappen op peil brengen en houden. Ook daarvoor kunt u bij Magistor terecht.

"Door Magistor een betere doorlooptijd."

Wim Slomp, Production Process Specialist,
Unit Machining Fokker

"Als Fokker Verspaning moeten wij ons onderscheiden door slim te produceren en onze doorlooptijd te reduceren. Mede door het inzetten van de gereedschappen van Magistor hebben wij van een aantal producten onze doorlooptijd kunnen verbeteren. Wij hebben in Magistor een uitstekende partner gevonden."

ONZE MERKEN
VERSPANINGSTECHNIEK EN
VERSPANINGSGEREEDSCHAPPEN.

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Back to top