Ga naar hoofdinhoud

Metallisch -
Werpstralen.

ASSORTIMENT.

RVS Steelshot | Chronital.

Chronital, het RVS Steelshot van fabrikant Vulkan is een gepatenteerd hoogwaardig, austenitisch RVS straalmiddel. Toepassingen van Chronital zijn schoonstralen, opruwen en verfraaien van RVS of verzinkte delen. Wordt gebruikt in werpstraalmachines of in straalcabines als alternatief voor glasparels.

RVS Steelgrit | Grittal.

Grittal, het RVS Steelgrit van fabrikant Vulkan is een gepatenteerd hoogwaardig, austenitisch RVS straalmiddel, verkrijgbaar in twee hardheden. Grittal wordt veelal toegepast voor reinigen, ontbramen, opruwen en fijnstralen. Met name te gebruiken bij het stralen van RVS en verzinkt werk. Grittal is het perfecte alternatief voor korund. Heeft een IFA certificaat.

Low Carbon Steelshot | Ferrosad.

Ferrosad, het Low Carbon Steelshot van fabrikant Metalltechnik Schmidt (MTS) is een rond metallisch meermalig straalmiddel. Het wordt voornamelijk ingezet in werpstraal installaties. Low carbon steelshot wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verwijderen van walshuid en roest van plaat, profiel en constructie staal. Daarnaast voor het ontzanden van gietstukken. Is perfect te combineren met ons Magistraal Draad van Krampe Harex.

Magistraal Draad | Krampe Harex.

Magistraal Draad van fabrikant Krampe Harex is een kantig metallisch meermalig straalmiddel. Het wordt geproduceerd van speciaal voor straal doeleinden geproduceerd verenstaaldraad volgens DIN 8201. Het wordt voornamelijk ingezet in werpstraalinstallaties voor het verwijderen van walshuid en roest van plaat, profiel en constructie staal. Daarnaast wordt het ook gebruikt voor het shotpeenen. Magistraal Draad is beschikbaar in diverse hardheden, arronderingsgraden en kwaliteiten.

High Carbon Steelshot.

High carbon Steelshot is een high carbon rond metallisch meermalig straalmiddel dat voornamelijk wordt ingezet in werpstraal installaties. Steelshot wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verwijderen van walshuid en roest van plaat, profiel en constructie staal.

High Carbon Steelgrit.

High Carbon Steelgrit is een high carbon scherp metallisch meermalig straalmiddel dat wordt toegepast bij het schoonstralen, ontroesten en opruwen. Het kan zowel in een werpstraalmachine als in een straalcabine worden ingezet op plaat, profiel en constructie staal.

Heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op.

Back to top