Ga naar hoofdinhoud

Metallisch -
Vrijstralen.

ASSORTIMENT.

RVS Steelshot | Chronital.

Chronital, het RVS Steelshot van fabrikant Vulkan is een gepatenteerd hoogwaardig, austenitisch RVS straalmiddel. Toepassingen van Chronital zijn schoonstralen, opruwen en verfraaien van RVS of verzinkte delen. Wordt gebruikt in werpstraalmachines of in straalcabines als alternatief voor glasparels.

RVS Steelgrit | Grittal.

Grittal, het RVS Steelgrit van fabrikant Vulkan is een gepatenteerd hoogwaardig, austenitisch RVS straalmiddel, verkrijgbaar in twee hardheden. Grittal wordt veelal toegepast voor reinigen, ontbramen, opruwen en fijnstralen. Met name te gebruiken bij het stralen van RVS en verzinkt werk. Grittal is het perfecte alternatief voor korund. Heeft een IFA certificaat.

Magibrasive.

Magibrasive is een scherpkantig high carbon steelgrit in geharde toestand en bij uitstek geschikt voor vrijstralen. Het materiaal wordt vervaardigd in een elektrische vlamboogoven en heeft een zeer fijne martensitische structuur. De extreme hardheid in verschillende gradaties zorgt ervoor dat het materiaal niet afrondt tijdens het stralen. Het materiaal wordt geleverd in een speciaal voor vrijstralen benodigde uitzeving die de benodigde ruwheid voor de nabehandelingen waarborgt.

High Carbon Steelgrit.

Steelgrit is een high carbon scherp metallisch meermalig straalmiddel dat wordt toegepast bij het schoonstralen, ontroesten en opruwen. Het kan zowel in een werpstraalmachine als in een straalcabine worden ingezet op plaat, profiel en constructie staal.

Gietijzergrit.

Gietijzergrit is een scherp metallisch meermalig straalmiddel. Het wordt gebruikt voor het schoonstralen, opruwen, ontroesten en het verwijderen oude verflagen. Wordt uitsluitend gebruikt in vrijstraalcabines.

Back to top