Ga naar hoofdinhoud

Vacature

Technisch Sales Adviseur

BINNENDIENST | FULLTIME

Toonaangevend distributeur in verspaningsgereedschappen en straalmiddelen.

Wie zijn wij?

Magistor heeft een breed scala aan kwaliteitsmerken voor de verspanings- en straaltechniek. Daarnaast leggen wij als kennispartner de focus op gedegen advies. Wij vinden het juiste product, afgestemd op de wens van de klant. Magistor denkt mee in productieprocessen, verricht demonstraties en we komen tot een onderbouwd advies. Kortom, wij bouwen aan relaties voor de lange termijn!

Jij hebt:

Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent organisatorisch goed onderlegd. Je kunt jezelf proactief, flexibel, communicatief en commercieel vaardig noemen. Daarnaast weet jij jezelf, Magistor en onze producten goed te presenteren. Affiniteit met en/of kennis van techniek is een pre. Je bent een teamplayer en in staat om de opgedane kennis te delen met je gemotiveerde collega’s.

Wat ga je doen?

Je krijgt een werkplek op ons hoofdkantoor in Rijssen. Samen met twee ervaren collega’s ben je van daaruit medeverantwoordelijk voor de commerciële en organisatorische resultaten van de afdeling Blast Media. Deze afdeling optimaliseert de productieprocessen van onze klanten, die oppervlaktetechniek als kernactiviteit hebben. Daarbij maken we gebruik van ons hoogwaardig assortiment straaltechniekproducten en -diensten in combinatie met onze kennis, ervaring en passie. Jouw rol bestaat uit het reactief en proactief onderhouden van contact met leveranciers en klanten, het administratief en commercieel afhandelen van in- en verkooporders en het ondersteunen van de Technical Sales Advisors Blast Media bij hun buitendienstactiviteiten. Onze Blast Media klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland en België, terwijl onze Blast Media leveranciers zich vooral in Duitsland bevinden. We besteden alle tijd en aandacht aan het op peil brengen van jouw kennis en vaardigheden.

Wij vragen

  • Commerciële/marketing georiënteerde opleiding op MBO-3/4 en/of HBO niveau;
  • (Commerciële) werkervaring die past bij het karakter van de functie;
  • Maximaal 40 km reisafstand;
  • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift is een pre.

Wij bieden

Magistor heeft een goede naam in de markt en staat stevig in de schoenen. Dat biedt jou een uitdagend toekomstperspectief met doorgroeimogelijkheden. Wij investeren veel tijd in het opbouwen en bijhouden van de benodigde kennis en bieden scholing op maat. Bovenal bieden wij jou een contract, dat is afgestemd op jouw eigen situatie en waarin we meedenken in de balans tussen werk en privé.

Enthousiast?

Enthousiast? Herken jij jezelf in dit profiel en denk je goed te passen binnen ons bedrijf? Vul het onderstaande formulier in en verstuur het. Of neem contact op met Thomas Morssink van tweeaconnect. Via e-mailadres thomas.morssink@tweeaconnect.nl of tel. 06-51339014 kun je hem bereiken. Hij staat je graag te woord!

Enthousiast? Vul het onderstaande formulier in en verstuur het. We spreken elkaar!

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Back to top