Ga naar hoofdinhoud

Vacature

Technical
Accountmanager
Tools (Zuid).

BUITENDIENST | FULLTIME

Toonaangevend distributeur in verspaningsgereedschappen en straalmiddelen.

Wie zijn wij?

Magistor heeft een breed scala aan kwaliteitsmerken voor de verspanings- en straaltechniek. Daarnaast leggen wij als kennispartner de focus op gedegen advies. Wij vinden het juiste product, afgestemd op de wens van de klant. Magistor denkt mee in productieprocessen, verricht demonstraties en we komen tot een onderbouwd advies. Kortom, wij bouwen aan relaties voor de lange termijn!

Jij hebt:

Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent organisatorisch goed onderlegd. Je kunt jezelf proactief, flexibel, communicatief en commercieel vaardig noemen. Daarnaast weet jij jezelf, Magistor en onze producten goed te presenteren. Affiniteit met en/of kennis van techniek is een pre. Je bent een teamplayer en in staat om de opgedane kennis te delen met je gemotiveerde collega’s.

Wat ga je doen?

Als Technical Sales Advisor Tools ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de afdeling Tools in jouw rayon. Deze afdeling optimaliseert de productieprocessen van onze klanten, die verspanen als kernactiviteit hebben. Daarbij maken we gebruik van ons hoogwaardig assortiment verspaningstechniek producten en diensten in combinatie met onze kennis, ervaring en passie. Jouw rol bestaat uit het reactief en proactief initiëren en onderhouden van contact met de (potentiële) klanten in jouw rayon en het commercieel en administratief afhandelen van deze contacten.

Wij vragen

  • Afgeronde opleiding op MBO-4 / HBO-niveau;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur als buitendienstmedewerker;
  • Woonachtig in (de nabijheid van) jouw rayon: Gelderland, Noord Brabant, Limburg, Zeeland;
  • Beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift is een pre;
  • In bezit van een geldig rijbewijs.

Wij bieden

Magistor heeft een goede naam in de markt en staat stevig in de schoenen. Dat biedt jou een uitdagend toekomstperspectief met doorgroeimogelijkheden. Wij investeren veel tijd in het opbouwen en bijhouden van de benodigde kennis en bieden scholing op maat. Bovenal bieden wij jou een contract, dat is afgestemd op jouw eigen situatie en waarin we meedenken in de balans tussen werk en privé. Uiteraard zijn een leaseauto, telefoon en laptop onderdeel van deze functie.

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Of meer weten over deze vacature of Magistor?

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Back to top