Ga naar hoofdinhoud

Vacature

Vertegenwoordiger
Straaltechniek

BUITENDIENST | 38-40 UUR

Toonaangevend distributeur in verspaningsgereedschappen en straalmiddelen.

Wie zijn wij?

Magistor heeft een breed scala aan kwaliteitsmerken voor de straal- en verspaningstechniek. Wij zijn een bedrijf dat de focus legt op gedegen advies. Wij vinden het juiste product, afgestemd op de wens van de klant, door het regelmatig uitvoeren van zeefanalyses en inspecties van straalinstallaties. Kortom, wij bouwen aan relaties voor de lange termijn!

Jij bent:

Proactief, organisatorisch goed onderlegd en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast weet je jezelf, Magistor en onze producten goed te presenteren. Affiniteit met en/of kennis van techniek is een must. Ook ben je een teamplayer en in staat en bereid om opgedane kennis te delen met je collega’s. Herken je jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!



Wat ga je doen?

Als Vertegenwoordiger Straaltechniek ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële resultaten van de afdeling Stralen in jouw rayon. Deze afdeling optimaliseert de productieprocessen van onze klanten, die stralen als kernactiviteit hebben. Daarbij maken we gebruik van ons hoogwaardig assortiment straaltechniek producten en diensten in combinatie met onze kennis, ervaring en passie. Jouw rol bestaat uit het reactief en proactief initiëren en onderhouden van contact met de (potentiële) klanten in jouw rayon en het commercieel en administratief afhandelen van deze contacten.

Wij vragen:

  • Afgeronde opleiding op MBO niveau;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; Duits is een pre;
  • In bezit van een geldig rijbewijs.

 

Wij bieden:

Magistor heeft een goede naam in de markt en staat stevig in de schoenen.

Dat biedt jou een uitdagend toekomstperspectief met doorgroeimogelijkheden, waarbij we alle ruimte bieden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij investeren veel tijd en aandacht in het opbouwen en bijhouden van de benodigde kennis door in- en externe training en scholing op maat.

Bovenal bieden wij jou een goed salaris als onderdeel van een contract, dat ook qua secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenvoorziening is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. We denken mee in de balans tussen werk en privé met mogelijkheden voor thuiswerken en flexibele werktijden.

Uiteraard zijn een leaseauto, telefoon, en laptop onderdeel van deze functie.

Onze arbeidsvoorwaarden vallen onder de CAO Technische Groothandel.

Enthousiast?

Enthousiast? Herken jij jezelf in dit profiel en denk je goed te passen binnen ons bedrijf? Vul dan het onderstaande formulier in en verstuur het.

Of neem contact op met de heer J. (Jan) Voortman, Manager Blast Media. Via e-mailadres j.voortman@magistor.nl of tel. +31 548 519 401 kun je hem bereiken. Hij staat je graag te woord!

Enthousiast? Vul het onderstaande formulier in en verstuur het. We spreken elkaar!

Meer weten?
We geven uw bedrijf graag een impuls!

Back to top