Schachtfrezen | Spiraalboren

 MA Ford logoMA Ford is afkomstig uit Amerika en producent van VHM frezen en boren. MA Ford is in 2006 in Nederland op de markt gebracht door Magistor. De filosofie van MA Ford is om universele frezen en boren te leveren. Hun assortiment bevat twee typen frezen voor alle staalsoorten en nafrezen in alle staalsoorten. Met name in de exotische materialen zoals titaan, inconel, hasteloy, monel, duplex, super duplex en RVS presteren zij het twee- tot drievoudige. Deze prestatie wordt ook behaald door de volhardmetalen (VHM) alumiumfrezen en boren van MA Ford.
Klik hier voor de MA Ford website

 

 

Het Japanse Nachi is producent van o.a. verspanende gereedschappen. In januari 2010 werd Magistor importeur van Nachi. Zij beschikken over een volledig pakket verspanende gereedschappen vervaardigd uit HSS-E, PM, VHM en FMX materiaal. Het laatstgenoemde is een geheel nieuw materiaal, dat Nachi in hun eigen staalfabrieken produceert. De eigenschappen van FMX liggen tussen PM en VHM in. Magistor heeft uit het totaalprogramma een selectie gemaakt van FMX boren en frezen, die ook weer geheel universeel inzetbaar zijn. Deze artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Het gehele overige deel van het totaalpakket is met levertijd leverbaar. Enkele voorbeelden hiervan zijn moduulfrezen, brootsmessen en schachtfrezen met een tolerantie binnen 0.001mm.

 

 

spiraal boren Clarkson schacht frezen

spiraal boren Clarkson schacht frezen

spiraal boren Clarkson schacht frezen

Clarkson Osborn is gevestigd in Groot Britannië en producent van HSS-E, poedermetallurgische en VHM frezen en boren. Clarkson is een van de oudste en grootse op het gebied van HSS-E en poedermetallurgische frezen. Hievan heeft Magistor waarschijnlijk de grootste voorraad varianten op voorraad. Dit zowel in metrische als inch maten, met aantrekdraad, weldon en/of  combischacht. Dus voor spiebaanfrezen, multifrezen, vingerfrezen, ruwfrezen fijn, ruwfrezen middel, ruwfrezen grof, radius frezen, bolkop frezen, kwarthol frezen, T-gleuf frezen, zwaluwstaart frezen, duivenstaart frezen en/of mantelkop frezen van Clarkson Osborn bent u bij ons aan 't juiste adres.