Onze visie

Wij zijn een no-nonsense firma waar kwaliteit, service, kennis en het nakomen van afspraken op de eerste plaats staan. Dat is waar wij voor staan. Hetzelfde verwachten wij ook van onze partners. Wij vinden het belangrijk dat onze producenten gespecialiseerd zijn in een bepaald product en zich ook alleen daar mee bezig houden. Alleen zo wordt volgens ons de hoogste kwaliteit en kennis behaald. Daarbij hebben wij van al onze producten het alleenrecht van verkoop.

'Alleen het beste is goed genoeg’

Magistor heeft zich, vanaf de oprichting in 2003, altijd toegelegd op het beste van het beste. ‘Als leverancier van een brede range aan producten voor de verspanende industrie en metaalbedrijven die zich bezighouden met straaltechniek, willen we kwalitatief alleen de beste producten aan de markt aanbieden’, zo luidt de visie.

'Alles draait om kwaliteit'

'We hebben diverse vertegenwoordigingen voor de straaltechniek en de verspaningstechniek. Onlangs is er voor beide marktsegmenten een nieuw product gelanceerd. En als we nieuwe producten opnemen in ons assortiment moeten dit producten zijn van een hoge, sublieme kwaliteit. Want dat is waar we voor gaan, kwaliteit. Daarbij kijken we niet naar de uiteindelijke prijs, maar richten ons veel meer op het voordeel of de voordelen die er door onze klanten mee is of zijn te behalen’, zo verwoordt directeur Wim Hendriks de filosofie binnen Magistor.