Stralen


 

 

 

Vulkan Chronital Grittal Magistor straalmiddel


De wereldwijd bekende Duitse firma Vulkan Inox GmbH produceert en distribueert sinds 1985 gegoten edelstaalstraalmiddelen en is onze leverancier van Vulkan Chronital (RVS steel shot) en Vulkan Grittal (RVS steel grit). Vulkan is internationaal de leidende producent van roestvrij en roestvast steel shot en steel grit straalmiddel. Vulkan Inox GmbH is onderdeel van de Indus Holding AG en biedt een werkplek aan 70 medewerkers, verdeeld over 30 vestigingen over de hele wereld. Het exportaandeel bij Vulkan is momenteel meer dan 70%. Vulkan Inox GmbH kenmerkt zich als een betrouwbare partner door:

 • hypermoderne productiemethoden;
 • toepassingsgerichte productontwikkeling;
 • duurzame kwaliteit;Vulkan Chronital Grittal Magistor straalmiddel Vulkan Chronital Grittal Magistor straalmiddel
 • ondersteunende fabricageontwikkeling;
 • continue levering;
 • kostenloze service;
 • kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001:2008 / ISO 14001:2004).


  Krampe Harex geknipt draad straalmiddel MagistorKrampeHarex® is onze leverancier voor geknipt draad. Straalmiddel is één van de twee producten van het huis Krampe Harex. In 1982 was de productie en verkoop van straalmiddel de aanleiding voor de oprichting van Krampe Harex. Later in hetzelfde jaar werd het andere onderdeel (staaldraden) onafhankelijk daarvan opgericht. Beide ondernemingen fuseerden in 2005 tot een bedrijf, dat tot de verbeelding sprak en spreekt: klanten uit meer dan 40 landen, met verschillende bedrijfsachtergronden, vertrouwen tegenwoordig op de kennis in een bedrijf dat in de afgelopen jaren flink doorgroeide. KrampeHarex stelt hoge eisen aan haar bedrijfsvoering en producten. Dagelijks produceert zij hoogwaardige technische maatwerkoplossingen met oog voor de economische belangen van haar klanten. Met eigen experts op het gebied van ontwikkeling en advisering bantwoordt KrampeHarex de behoeften van haar klanten. Op alle vlakken geldt de wereldwijde bovengemiddelde service van KrampeHarex. Het grote aantal vaste klanten uit de hele wereld bewijst, dat zij met deze duurzame houding en gedrag de juiste weg bewandelen. Persoonlijke inzet en 'n wereldwijde aanwezigheid zijn voor KrampeHarex succesfactoren gebleken.


  low carbon steelshot Metalltechnik Schmidt Magistor straalmiddelMetalltechnik Schmidt GmbH & Co. KG is onze leverancier van Ferrosad (low carbon steelshot) en werd in 1967 opgericht in een tijd, waarin een steeds grotere behoefte ontstond aan staalgranulaat met een koolstofgehalte van minder dan 0,1%. Dit granulaat ontstond in 1960 na veelvuldig laboratoriumonderzoek. In de huidige vestigingsplaats Filderstadt-Plattenhardt werd in 1968 een nieuwe straalmiddelfabriek gebouwd, die was uitgerust met de modernste inductieovens en technische snufjes. Na verdere investeringen en uitbreidingen in 1992 en 1998 werden de smelt- en productiecapaciteiten verbeterd en op het hoogste niveau gebracht. De zorgvuldig gestructureerde en doordachte productie van Metalltechnik Schmidt gebeurt volgens de leidende kwaliteitsprincipes van 'Made in Germany' en valt sinds 1998 onder het DIN 9002 certificaat, wat bevestigd wordt door regelmatige interne en externe audits.


  high carbon steelshot steelgrit SSW MagistorSteel Shot Works (SSW) is een hoogstaande producent van gegoten High Carbon Steelshot en Steelgrit. De faciliteiten van de fabriek bieden de mogelijkheid tot een productie van 30.000 ton Steelshot and Steelgrit per jaar. Het actuele personeelsbestand bestaat uit 250 personen, die zich bezighouden met werkzaamheden op gebied van reparatie, constructie, elektrotechniek, energie en andere supportactiviteiten, waardoor Steel Shot Works volledig onafhankelijk is.


  glasparels straalmiddel Swarco MagistorSwarco is een wereldwijd verspreide onderneming waar productie, distributie en toepassing van glas in de meest brede zin de rode draad is. Een van de onderdelen is M. Swaroski GmbH in het Oostenrijkse Amstetten, dat zich o.a. heeft gespecialiseerd in glasparels voor industriële doeleinden, zoals het gebruik van straalmiddel in de oppervlaktetechniek. Deze glasparels worden geproduceerd onder strikte ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitsvoorwaarden.

  Pantatec Ultimate straalmiddel reiniging Magistor
  Pantatec is de Duitse bedenker en producent van Ultimate, het middel dat olieën en vetten verwijdert van straalmiddel en straalgoed. Coating hecht daardoor beter en langer aan het straalgoed en het straalmiddel blijft korrelig en loopt soepel en vrij door het straalproces.