Merk en product in beeld

Hieronder enkele video's die de kracht en mogelijkheden van de producten van enkele leveranciers tonen. Klik hier rechtsboven op het Youtube logo om naar ons kanaal daar te gaan. Daar staan deze en andere video's die beeld, geluid en kleur geven aan ons assortiment.
MA Ford frezen trochoidaal 278XTMA Ford met het trochoïdaal frezen
Ontzagwekkende beelden van trochoïdaal frezen met verspaningsgereedschap van MA Ford uit Amerika, een van onze topmerken. Frezen die de revue passeren zijn de 278.1200 N3 en de 180.1200 1.0 RB.* Vargus met haar merken Vardex en GroovexVargus Vardex Groovex vertanding draad gaten draadsnijden frezen groef steken
Verschillende bewerkingen met verspaningsgereedschappen van Vargus, een van onze leveranciers met haar topmerken Vargus en Groovex. Achtereenvolgens worden beelden vertoond van vertandingsfrezen, draad frezen met Vargus MITM, diepe draad gaten frezen met Vargus TMSD de Vardex V6 draadsnij (wissel) plaat met 6 snijkanten, groef steken en draad snijden met Groovex Mini-L en van het microgereedschap Microscope.


* DC Swissdraad wervelen spaan breken braamvrij tappen DC Swiss
Verschillende bewerkingen (draad wervelen | braamvrij | draaibank | spaanbreker tap | RTS-Synchro tap) met verspaningsgereedschappen van DC Swiss, een van onze topmerken. Achtereenvolgens worden allereerst geanimeerde beelden vertoond van draad wervelen, braamvrij draad wervelen, draad wervelen op een draaibank. Daarna videobeelden van draad wervelen, gevolgd door de werking van een spaanbreker tap in animatie en videobeelden van de RTS - Synchro tap.

 

Tungaloy wisselplaat boren Tung Six Drill

Tungaloy met de Tung Six Drill
Een informatieve video van Tungaloy over hun Tung Six Drill, de wisselplaat boor.