KiKa Kerst donatie 2014

KiKa Kerst donatie Magistor

’t Is december, we zitten in de laatste weken van dit jaar. De tijd vliegt, helemaal als je het naar je zin hebt. En dat geldt zeker voor ons als Magistor. We zijn tevreden en trots omdat we ook dit jaar het goede en bekende behielden en positieve stappen naar een uitdagende en mooie toekomst zetten.


Gezien onze aanhoudende groei durven we te zeggen dat we de doelstelling om ons blijvend te onderscheiden in vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit wederom realiseerden. Dit wordt bevestigd door de versterking van onze hechte band met klanten, leveranciers en andere partners en door de welkome komst van nieuwe klanten.

Graag gieten wij onze gemeende dank voor het rotsvaste vertrouwen van en de plezierige samenwerking met onze relaties in een vorm, die volgens ons past bij deze tijd van sociaal, maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen. Dit doen wij door een donatie van € 5.000 aan de stichting KiKa.

Kika heeft als doel om de genezingskans van kanker bij kinderen te vergroten naar 95% in 2025. Dankzij afgerond onderzoek zijn specialisten overtuigd dat nieuwe behandelingsmogelijkheden ontwikkeld kunnen worden om kinderkanker ‘vriendelijker’ te behandelen en vaker te genezen. Daarvoor is en blijft  vernieuwend onderzoek, specifiek gericht op kinderkanker, echter noodzakelijk. Wij hopen met onze donatie een steentje bij te dragen.

Wij bedanken iedereen voor de aangename samenwerking en gaan uit van een plezierige en duurzame voortzetting van onze relatie. En afsluitend wensen wij u, uw familie en verdere dierbaren hele fijne feestdagen en een gelukkig, succesvol en bovenal gezond 2015 toe.

Met vriendelijke groet,
Directie & medewerkers Magistor B.V.