Magistor & ATS edgeIT

Een prima combinatie. Ook voor u !ATS edgeIT logo cadcam edgecam smartstart

 

ATS edgeIT is de reseller van cadcam Edgecam in de Benelux en specialist in productie- en productoptimalisatie. Magistor en ATS edgeIT hebben vertrouwen in elkaars producten en dienstverlening en de toegevoegde waarde daarvan voor de metaalsector. Op de website van ATS edgeIT staat alle informatie over hun producten. Onder meer over cadcam edgecam en smartstart, de producten waarvoor wij als industrie partner van ATS edgeIT hieronder meer aandacht vragen.

Klik hier voor een video met toepasselijke beelden op het YouTube kanaal van ATS EdgeIT: https://youtu.be/vYXvKm1f3p8  


U kunt op de volgende manieren voordeel halen uit dit wederzijdse vertrouwen van Magistor en ATS edgeIT.

Gratis set M.A. Ford frezen

MA Ford Magistor ATS edgeIT aanbod folder

ma ford frezen trochoidaal aluminium hardmetaalOnze frezen van M.A. Ford zijn uitstekend geschikt voor gebruik met cadcam Edgecam. Daarom ontvangt u bij aanschaf van het volledige edgecam systeem een set van 4 MA Ford frezen (type 278XT, 177XR of 137V) naar keuze cadeau. Voor meer info over deze MA Ford freessets kunt u de folder downloaden (klik op afbeelding)

 

Gratis 6 maanden Smartstart cadcam

Als exclusief industrie partner van ATS edgeIT mogen wij u de mogelijkheid bieden om 6 maanden lang kosteloos te werken met het Smartstart cadcam systeem, een Edgecam Essential systeem voor frees- of draaimachines. Naast de aankoop van één van de bovenstaande MA Ford freessets is het volgen van de opleiding voor het gebruik van dit systeem de enige andere voorwaarde om hiervan gebruik te kunnen maken. De opleiding wordt verzorgd door ATS edgeIT en is vanzelfsprekend een onderdeel van het kosteloze aanbod. In deze folder staat meer informatie over cadcam smartstart.

logo edgecam cadcam
logo edgecam smartstart ATS edgeIT cadcam